1177 mindfulness ljudfil

Avslappning för hela kroppen – 1177

Kort avslappningsövning · Ligg gärna ner på rygg på en mjuk matta, eller sitt bekvämt. · Ta ett par djupa andetag genom näsan och låt musklerna i magen slappna av …

Här kan du lyssna på fyra olika avslappningsövningar med olika längd. Övningarna hjälper dig att slappna av i hela kroppen. Du kan sitta eller ligga när du lyssnar på övningarna.

Mindfulness – medveten närvaro – 1177

Mindfulness – 1177

23 sep. 2022 — Mindfulness – medveten närvaro. Medveten närvaro är en metod som kan användas för att hantera bland annat stress, oro och smärta.

Medveten närvaro är en metod som kan användas för att hantera bland annat stress, oro och smärta. Metoden går ut på att du fokuserar på nuet med hjälp av dina sinnen och din andning.

Stresshantering och sömn – 1177

Här kan du läsa mer om stresshantering och sömn. Du som har sömnsvårigheter kan läsa om tips och råd om vad du kan göra själv och hur du kan få hjälp.

Här kan du läsa mer om stresshantering och sömn. Du som har sömnsvårigheter kan läsa om tips och råd om vad du kan göra själv och hur du kan få hjälp. Du kan också läsa om olika typer av avslappningsövningar och lyssna på avslappningsövningar.

Avslappning genom andning – 1177

Vid fysisk aktivitet släpper ofta spänningar i kroppen. En del tycker att yoga, meditation eller att gå ut i naturen fungerar bra som avslappning.

Du som känner dig stressad kan pröva att göra andningsövningar för att slappna av. Du kan öva avslappning på många olika platser, till exempel när du åker buss, när du är i ett väntrum, på din skola eller arbetsplats. Du kan också öva avslappning när du ligger ner.

Stressa av där du är! | 1177 Vårdguiden – Mynewsdesk

Stressa av där du är! | 1177 Vårdguiden

8 juli 2014 — Ett sätt att stilla tankarna och släppa stress kan vara att utöva “mindfulness”, medveten närvaro. Mindfulness handlar egentligen om att öka sin …

Svårt att koppla av? Ett sätt att stilla tankarna och släppa stress kan vara att utöva mindfulness. Mindfulness handlar egentligen om att öka sin förmåga att…

Mindfulness – Region Örebro län

Mindfulness

Mindfulness. Mindfulness kallas även för medveten närvaro och är ett verktyg för att hantera stress och förbättra … På 1177 kan du läsa mer om mindfulness.

Gratis mindfulnessövningar – Maria Helander

Gratis mindfulnessövningar – Maria Helander

Gratis mindfulnessövningar. Här hittar du länkar till meditationer, mindfulness och yoga. … Är så glad att LJUDFILERNA finns kvar. Kram.

Mindfulness – sjukdomar, undersökningar, hitta vård, e-tjänster

Mindfulness – 1177 Vårdguiden – sjukdomar, undersökningar, hitta vård, e-tjänster

15 apr. 2015 — På 1177 Vårdguiden finns två mindfulnessövningar på ljudfil, en sittande på 7 minuter och en liggande på 15 minuter.

Mindfulness eller medveten närvaro är att leva i större medvetenhet om sig själv i nuet. Mindfulnessövningar att lyssna på eller ladda ner.

Mindfulness! – När hjärtat plötsligt brister

30 dec. 2015 — Jag tänker inte gå närmare in på mindfulness utan tycker att jag kan lämna över det till 1177.se. De har många intressanta länkar i ämnet här …

Keywords: 1177 mindfulness ljudfil