Jula Alingsås och Partille: Öppettider och information

I denna artikel kommer vi att ge dig all den information du behöver om öppettiderna för Jula i Alingsås och Partille. Jula är en välkänd butikskedja som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom bygg, trädgård, båt och fritid. De är också kända för sin kundservice och expertis inom dessa områden. Om du bor i Alingsås eller Partille, eller planerar att besöka dem, vill du säkert vara medveten om deras öppettider.

Jula Alingsås öppettider

I Alingsås hittar du Jula på följande adress:Jula AB, Uddeholmsvägen 4, 441 50 Alingsås. Butiken har generösa öppettider för att passa en rad olika behov. Nedan kan du se deras vanliga öppettider:

Måndag-fredag Lördag Söndag
0700-2000 0900-1800 1000-1800

Observera att öppettiderna kan variera under helgdagar eller speciella händelser, så det är alltid en bra idé att kontrollera deras webbplats eller ringa butiken direkt för att få den senaste informationen.

Jula Partille öppettider

Om du befinner dig i Partille och vill besöka Jula finns butiken på följande adress:Jula AB, Gamla Kronvägen 54, 433 38 Partille. Även här erbjuder de utökade öppettider för att möta kundernas behov. Här är deras vanliga öppettider:

Måndag-fredag Lördag Söndag
0700-2100 0900-1900 1000-1900

Precis som med Alingsås-butiken, kan öppettiderna vara annorlunda under helger och särskilda tillfällen, så det är alltid bäst att dubbelkolla på deras webbplats eller kontakta butiken direkt för att säkerställa att de är öppna när du planerar att besöka dem.

Jula i Göteborg

För de som bor i Göteborgsområdet är Jula Partille butiken det närmaste alternativet. Med sina generösa öppettider och omfattande sortiment är de ett populärt val för göteborgarna när de behöver handla byggmaterial, trädgårdsprodukter eller utrustning för båten.

“Jula Partille är en pålitlig butik där du kan hitta allt du behöver för dina projekt. Deras kunniga personal står alltid redo att ge råd och hjälpa till att hitta rätt produkter.”

Båda butikerna, Jula Alingsås och Jula Partille, strävar efter att erbjuda en bra shoppingupplevelse med produkter av hög kvalitet och utmärkt service. Glöm inte att kolla deras webbplats eller kontakta butiken om du har några specifika frågor om sortimentet eller öppettiderna. Vi hoppas att denna artikel har gett dig den information du behöver för ditt Jula-besök i Alingsås eller Partille!

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Jula i Alingsås?

Öppettiderna för Jula i Alingsås kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan kl. 10.00-19.00 på vardagar och kl. 10.00-16.00 på lördagar.

Vad är öppettiderna för Jula i Partille?

Öppettiderna för Jula i Partille kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan kl. 10.00-20.00 på vardagar och kl. 10.00-18.00 på lördagar.

Var kan jag hitta Jula i Göteborg?

Jula i Göteborg finns beläget i Partille, nära köpcentret Allum.

Hur kommer jag till Jula i Alingsås?

Jula i Alingsås ligger på Östmarksgatan 2 och kan nås med bil, cykel eller kollektivtrafik.

Kan jag handla på Jula online?

Ja, Jula erbjuder också en onlinebutik där du kan handla bekvämt från ditt eget hem.

Erbjuder Jula prisgaranti?

Ja, Jula erbjuder prisgaranti på sina produkter. Om du hittar samma vara till ett lägre pris hos en annan butik matchar Jula priset.

Vilka produkter finns att köpa hos Jula?

Jula erbjuder ett brett sortiment av verktyg, heminredning, trädgårdsprodukter, husgeråd, fritidsartiklar och mycket mer.

Kan jag returnera varor till Jula?

Ja, du kan returnera varor till Jula inom 30 dagar från köpet mot uppvisande av kvitto och om produkten är i obruten förpackning.

Kan jag få hjälp och rådgivning i butiken?

Ja, Jula har kunnig och hjälpsam personal i butiken som gärna ger rådgivning och svarar på dina frågor.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Jula i Partille?

Ja, Jula i Partille har gott om parkeringsplatser för sina kunder.

Artiklen Jula Alingsås och Partille: Öppettider och information har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 43 anmeldelser