Röntgensvar 1177

Bildundersökningar och röntgen – 1177

se provsvar och röntgen-bilder innan du. får en behandling. När flera vård-givare har tillgång till. uppgifter om läkemedel som du använder.

Här kan du läsa mer om bildundersökningar och röntgen.

Patient-journalen – 1177

Skelettröntgen görs på en röntgenavdelning. Den kan finnas på ett sjukhus eller i anslutning till en vårdcentral eller någon annan läkarmottagning. Bilderna tas …

När du söker och får vård skriver vårdpersonal vilken vård och behandling du får i ett särskilt dokument, en så kallad patient-journal.

Skelettröntgen – 1177

Datortomografi är en särskild form av röntgen som skapar mycket detaljerade bilder av kroppens organ. På så sätt kan läkaren lättare upptäcka sjukdomar och …

En skelettröntgen kan visa om du har några förändringar i skelettet som beror på en sjukdom eller skada. Skelettröntgen går fort och gör inte ont. När ett barn ska undersökas kan du som närstående vara med.

Datortomografi – 1177

Till skillnad från till exempel undersökningar med datortomografi används ingen röntgenstrålning. Därför kan du bli undersökt flera gånger utan risk.

Datortomografi är en särskild form av röntgen som skapar mycket detaljerade bilder av kroppens organ. På så sätt kan läkaren lättare upptäcka sjukdomar och skador i exempelvis huvudet, bröstkorgen eller magen.

Undersökning med magnetkamera – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

En magnetkamera kan ta bilder av nästan alla organ i kroppen. Du blir undersökt för att läkaren ska kunna upptäcka sjukdomar, se skador och följa upp behandlingar.

Har du fått kallelse till röntgen? – 1177

Akutröntgen Norrköping. Akutröntgen är en sektion som drivs av Röntgenavdelningen på Vrinnevisjukhuset. Sektionen ligger på samma plan som akutmottagningen och …

Röntgenkliniken Norrköping – 1177

14 feb. 2020 — I 1177 kan man i 9 regioner se remissvar, inte i Västernorrland. Jag är nu pensionerad allmänläkare och även patient som går på regelbundna täta …

Spara läkartid, röntgensvar direkt i journalen 2020-02-14 10:59

Region Västernorrland – Fråga – Spara läkartid, röntgensvar direkt i journalen 2020-02-14 10:59

Journalen 1177 är en tjänst som ger invånare möjlighet att läsa … Journalanteckningar; Vissa provsvar; Röntgensvar; Diagnoser; Vårdkontakter.

Journal via nätet, e-tjänsten Journalen 1177 – Vårdgivarguiden

Journal via nätet, e-tjänsten Journalen | Vårdgivarguiden

Har du fått en remiss till röntgen? Snabbaste sättet att få en tid för undersökning är att logga in på 1177. Logga in. Välj tjänsten Beställ tid.

E-tjänsten Journalen ger patienter möjlighet att ta del av information ur sin journal via e-tjänsterna på 1177.se.

Röntgenmottagning | Vårdbolaget Tiohundra

Mottagningen utför bland annat höft- och knäprotesoperationer, avancerad fotkirurgi, axeloperationer och knäkirurgi.

Keywords: röntgensvar 1177, slätröntgen 1177